Ako vybrať tie správne športové okuliare? časť 1. technológia NANOOPTICS™ NORDIC LIGHT

Ako si vybrať tie správne športové okuliare?

časť 1. technológia NANOOPTICS™ NORDIC LIGHT

Naše oči sú úžasné nie ale vždy dokonalé!

Je naozaj ťažké rozlíšiť farby medzi modrou a zelenou, a zelenou a červenou vlnovou dĺžkou. Tieto vlnové dĺžky ale môžeme blokovať sklami Nordic Light ktoré poskytujú očiam väčší kontrast a jasnosť v náročných podmienkach.

BEGONIA - FIALOVÁ

Priepustnosť svetla: 25-28%
Kategória: 2
Zrkadlo: Modrá viacvrstvová vrstva

Jedná sa o hydrofóbne, oleofóbne sklá proti zahmlievaniu. Tieto inovatívne a všestranné sklá s nadčasovými vlastnosťami menia hru vo viditeľnosti. Tajomstvo je vo vytváraní kontrastov a blokovaní vyblednutých farieb medzi nimi. Sklá sú fialové s filtrom kategórie 2. Odstraňujú časti červeného svetla a výrazne zlepšujú viditeľnosť plochého svetla. Okrem toho tiež blokujú deštruktívne UV žiarenie.

Filter kategórie 2 robí z okuliarov skvelý objektív v každom prostredí a za každého počasia. Odlesky od slnka redukuje viacvrstvová farba. V porovnaní so sklami Coral funguje táto šošovka najlepšie v rôznych poveternostných podmienkach. 

V našom obchode máme v ponuke napríklad okuliare Bliz Fusion - Nano | Nordic Light Turquoise alebo Bliz Fusion Nano | Nordic Light

CORAL - ORANŽOVÁ

Priepustnosť svetla: 49-51%
Kategória: 1
Zrkadlo: Modré

Hydrofóbne, oleofóbne a proti zahmlievaniu prelomové šošovky s filtrom kategórie 1, ktoré zvýrazňujú kontrasty a blokujú deštruktívne UV žiarenie. Tieto šošovky prerušia rozmazané svetlo medzi jasnými farbami. Ponechanie jasných farieb poskytuje vašim očiam viac pohodlia a lepšie videnie. Skúsenosť je taká, že vaše vizuálne vnímanie je posilnené a kontrasty vidíte jasnejšie.

Jemná a uvoľňujúca jantárová farba dodá vašim očiam uvoľnenie a kontrast potrebný na udržanie pozornosti po celý deň, najmä v zlých poveternostných podmienkach.

V našom obchode máme v ponuke napríklad okuliare Bliz Fusion - Nano | Nordic Light BlueBliz Breeze - Nano | Nordic Light.