Aké plavecké potreby by ste mali začať používať?

Najmä v letných mesiacoch, množstvo ľudí navštevuje rôzne kúpaliská, jazerá, či idú k moru, aby sa schladili a zároveň oddýchli. Vo vode sa dajú robiť rôzne veci, no aby bol pobyt vo vode zábavný a zároveň bezpečný, odporúčame vám začať používať pár produktov. O aké produkty ide?

Chcete svoj tréning posúnuť na novú úroveň a zároveň zlepšiť svoje plavecké časy? Plávanie a potápanie patria medzi veľmi časté aktivity, ktoré ľudia vykonávajú, či už na kúpalisku, alebo na otvorenej vode. Na tieto aktivity vám však treba aj nejaké príslušenstvo. Ak neviete, čo si máte k vode zobrať, my vám poradíme pár potrieb, ktoré počas plávania určite využijete.

Ktoré plavecké doplnky zobrať k vode?

Pred výberom plaveckých potrieb a iných doplnkov je dôležité vedieť, na aký typ vody pôjdete a čo budete robiť. Pokiaľ sa chystáte na otvorenú vodu, ako napríklad na jazero, či k moru, tak na výber nájdete naozaj veľké množstvo produktov. Základom by mal byť vak na pomôcky, aby ste mali všetky pomôcky a potreby pokope. Následne je dobré vybrať si taký produkt, ktorý by vám zabezpečil bezpečný pohyb vo vode. Na otvorenej vode, je preto dobré používať plaveckú bójku, ktorá zlepší vašu viditeľnosť. Zároveň si môžete kedykoľvek oddýchnuť a v prípade dostania krčov sa o bójku jednoducho zavesíte.

Zone3-Wetsuits-Nov2020-JamesMitchell-1612 (2)

Ak ste plavec, okrem bójky sa vám bude hodiť aj šnorchel na plávanie, aby ste dokázali zlepšovať vašu techniku a plavecké pádla, na zlepšovanie vašej sily v hornej časti tela. Na záver je potrebné nezabudnúť na plavecké okuliare, ktoré patria medzi základné plavecké potreby. Tie je dôležité dobre odskúšať, aby ste cez ne dobre videli a aby vám neboli malé, či naopak veľké. Pokiaľ sa chystáte do bazéna, z produktov vypísaných vyššie vám nebude treba bójku, no ostatné produkty viete využiť aj tam. Pri návšteve bazéna si nezabudnite prečítať pravidlá, pretože niektoré plavecké potreby nemusia byť z bezpečnostných dôvodov dovolené.

Zone3-Pool-Nov2020-JamesMitchell-0541

Neváhajte a užite si pobyt pri vode s kvalitnými plaveckými potrebami aj vy